​Seka Aleksić: Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena

Izvor: Story, 23.Sep.2014, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

​Seka Aleksić: Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena

Poznata pevačica objavila je fotografiju na kojoj njena figura ostavlja bez daha

Folk pevačica Seka Aleksić na nastupu je pozirala u uskoj žutoj haljini, a fanovi su je obasuli pozitivnim komentarima, ističući kako izgleda bolje nego ikad. Te pohvale nije bilo lako zaraditi, pevačica je posvećeno trenirala mesecima unazad, a sad uživa u rezultatima.

Naravno, kao i uvek postoje ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji će pogaziti nečiji trud ili kritikovati, ma šta god neko uradio. Međutim, Seka ume da odgovori kad treba, ali ovog puta odlučila je da citira svog omiljenog pisca Paula Koelja.

- Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena - poručila je.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Seka Aleksić: Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014

Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena, poručila je pevačica svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk..Seka Aleksić u poslednje vreme rado citira razne duhovnike, jer je poznato da je vrlo religiozna i da čita duhovne knjige...Međutim, Seka čita i slavnog brazilskog pisca Paula...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.