Seka Aleksić: Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena!

Izvor: Kurir, 23.Sep.2014, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seka Aleksić: Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena!

Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena, poručila je pevačica svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk

Seka Aleksić u poslednje vreme rado citira razne duhovnike, jer je poznato da je vrlo religiozna i da čita duhovne knjige.

Međutim, Seka čita i slavnog brazilskog pisca Paula Koelja, te joj se posebno dopala misao iz njegovog romana „Adultery“ koja glasi:

"Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žena".

Taj citat podeila je sa svojim obožavaocima na Fejsbuk stranici uz fotografiju gde nastupa u uskoj žutoj haljinici. Rekli bismo da je Seka veoma samouverena, ukoliko je htela ovim citatom sebe da opiše.

(Opera17)
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Seka Aleksić: Kod muškaraca izazivam požudu, a zavist kod žena

Izvor: Vesti-online.com, 23.Sep.2014

Folk pevačica Seka Aleksić na nastupu je pozirala u uskoj žutoj haljini, a fanovi su je obasuli pozitivnim komentarima, ističući kako izgleda bolje nego ikad. Te pohvale nije bilo lako zaraditi, pevačica je posvećeno trenirala mesecima unazad, a sad uživa u rezultatima, pišu beogradski mediji...Naravno,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.