Prva Sekina fotografija iz porodilišta: Ovako uživaju Jakov i tata Veljko! (foto)

Izvor: Svet, 25.Sep.2016, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prva Sekina fotografija iz porodilišta: Ovako uživaju Jakov i tata Veljko! (foto)

Seka Aleksić  je juče u popodnevnim časovima rodila sina Jakova, a presrećni tata Veljko je presekao pupčanu vrpcu.
Pevačica je sina donela na svet u jednoj privatnoj bolnici, a  sada je objavila prvu fotografiju malog Jakova, koji je  iznenadio roditelje jer su njegovo rođenje očekivali u oktobru.
Veljko Piljikić stigao je danas malo posle 13 časova u privatnu bolnicu u kojoj se porodila njegova supruga.
On je, kako prenosi Alo, parkirao auto ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << glavnog ulaza i izneo sve poklone i cveće koje je spremio za Seku. Srećni tata se u bolnici zadržao čitav dan.
Na fotografiji se vidi kako tata Veljko drži Jakovljevu ručicu. Fotografija je dobila brojne pozitivne komentare i nekoliko hiljada lajkova, a Seka je u opisu fotografije stavila datum rođenja njenog sina prvenca.

24.09.2016
A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on Sep 25, 2016 at 8:21am PDT


 
Pevačica je zaplakala kada je prvi put ugledala Jakova, a folk zvezdi su rođenje sina čestitale mnogobrojne kolege. Čestitka Saše Matića raznežila je mnoge.
Dete ne znači ni puno, ni malo. Ono znači SVE! Dragoj koleginici Seki Aleksić i njenom suprugu Veljku od srca čestitam rođenje sina a malom Jakovu srećno i bezbrižno detinjstvo. Uz takve roditelje nema sumnje da će biti okružen srećom i beskrajnom ljubavlju“, napisao je na svojoj Fejsbuk stranici popularni pevač.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prva Sekina fotografija iz porodilišta: Ovako uživaju Jakov i tata Veljko! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 25.Sep.2016

Seka Aleksić  je juče u popodnevnim časovima rodila sina Jakova, a presrećni tata Veljko je presekao pupčanu vrpcu...Pevačica je sina donela na svet u jednoj privatnoj bolnici, a  sada je objavila prvu fotografiju malog Jakova, koji je  iznenadio roditelje jer su njegovo rođenje očekivali...

Nastavak na Scandal.rs...

KRALJEVSKI TRETMAN: Evo koliko je koštao Sekin porođaj! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Sep.2016, 09:51

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić u subotu su postali roditelji malog Jakova, koji je na svet došao dve nedelje ranije, odabravši da se rodi u Beogradu, iako je pevačica planirala organizovala sve za porođaj u Beču...Presrećna pevačica porodila se carskim rezom u jednoj privatnoj klinici...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.