Pre i posle: Neka vam moje slike budu motivacija!

Izvor: Svet, 27.Avg.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre i posle: Neka vam moje slike budu motivacija!

Seka Aleksić već duže od godinu dana aktivno i konstantno trenira, a rezultati na njenom telu su i više nego vidljivi. Aleksićeva je otkrila da je volja prilikom vežbanja najbitnija i da joj je u svemu mnogo pomogao njen suprug Veljko Piljkić.
“Volja je najvažnija. Uz supruga koji godinama trenira ja sam se lako odlučila na taj korak. Imala sam veliku podršku kako u početku tako i sada posle godinu dana intenzivnog treninga”, rekla je Seka, te istakla >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da joj ništa nije teško palo.
“Čvrsto sam odlučila da promenim oblik svog tela i da izgledam drugačije i ne postoji nijedna vežba, a ni situacija da mogu da kažem da mi je bilo teško”, kaže ona.

Aleksićeva ističe da voli sve vežbe, te da trenira šest dana nedeljno. U početku je radila samo kardio program, zatim je ubacila tegove, a nakon pet meseci treniranja je ubacila i boks dva puta nedeljno.
Imala je i savet za sve koji žele da promene svoje navike i telo.
“Samo da budu jaki i da imaju volju. Neka im to bude cilj i neka pogledaju moje fotke pre i posle treniranja”, rekla je zadovoljna Seka.

Izvor: Opera-17, Prva-rs
Foto: Facebook
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Seka kao primer: Pogledajte moje slike pre i posle!

Izvor: Scandal.rs, 28.Avg.2014, 13:33

Seka Aleksić već duže od godinu dana aktivno i konstantno trenira, a rezultati na njenom telu su i više nego vidljivi. Aleksićeva je otkrila da je volja prilikom vežbanja najbitnija i da joj je u svemu mnogo pomogao njen suprug Veljko Piljkić...“Volja je najvažnija. Uz supruga koji godinama...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.