Izvor: Blic, 25.Avg.2016, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRESLATKO Seka Aleksić pokazala dva nova člana porodice!

Popularna pevačica oduševila je pratioce svojom novom fotografijom na Instagramu i otkrila da je njena porodica pre nekoliko meseci dobila nova dva člana, koje je tek sada upoznala sa svojim fanovima.

Seka, koja odbrojava poslednje dane trudnoće, poznata je kao ljubiteljka životinja, a mnogim psima pružila je krov nad glavom. Sada je pokazala i dva nova ljubimca.

- Njih smo udomili pre nekoliko meseci, a udomljenih pasa imamo ukupno četiri. Svi se lepo slažu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vole, i što je najvažnije sa našim ostalim psima se igraju i razlika ne postoji. Imamo ukupno deset pasa, četiri su udomljena i šest naših od pre - otkrila je Seka, i dodala:

- Ko ne voli životinje ne voli ni ljude. Ako imate priliku udomite psa. Ljubav koju vama i svim vašim ukućanima, a posebno dečici pruže, ostaviće vas bez daha.

Pročitajte i:

Popularna pevačica trenutno se nalazi na odmoru u Grčkoj sa suprugom Veljkom, a fotografije sa letvanja redovno objavjuje na društvenim rmežama. Seka će se poroditi u oktobru u Beču.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PRESLATKO Seka Aleksic pokazala dva nova clana porodice

Izvor: medio.rs, 25.Avg.2016

Popularna pevačica oduševila je pratioce svojom novom fotografijom na Instagramu i otkrila da je njena porodica pre nekoliko meseci dobila nova dva člana, koje je tek sada upoznala sa svojim fanovima...Seka, koja odbrojava poslednje dane trudnoće, poznata je kao ljubiteljka životinja, a mnogim psima...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.