Njih dvoje su idealni: Seka ne podržava veliku razliku u godinama!

Izvor: Scandal.rs, 22.Avg.2014, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njih dvoje su idealni: Seka ne podržava veliku razliku u godinama!

Pevačica Seka Aleksić nakon uspešnih nastupa po Bosni i Crnoj Gori, odvojila je malo vremena da otkrije ekipi emisije “Premijere” da joj je najveća podrška njen muž Veljko kao i da ne razume kada u braku ili vezi postoji velika razlika u godinama:

“I te kako mislim da su važne godine i da je idealna razlika ono što imamo moj suprug i ja, a to je da sam ja starija dve godine”, rekla je Seka.

Ipak, pevačica smatra da je jedan par sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << estrade, bez obzira na razliku u godinama, savršen.

“Branislav i Nina Lečić. Uopšte ne primetim da između njih postoji tako velika razlika, Oni su toliko zaljubljeni, simpatični, toliko zrače i toliko se vole da ja, prosto, ne vidim tu razliku”, kaže ona.

Seka je otkrila i da se ona sa svojim suprugom ne svađa kao i da imaju idealan brak.

“Između nas, zaista, ne postoji ništa što se može nazvati svađom. Mi se zaista divno slažemo. Možda je to nekome dosadno ali nama je lepo, to razumevanje i sloga je jako važno u jednoj vezi i braku”, objašnjava Aleksićeva.

Autor: Bobana Živanović, Life Content

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.