Njegovoj hrani niko nije odoleo: Saša Marinković svojim specijalitetima oduševio Sekine prijatelje! FOTO

Izvor: Svet plus, 26.Apr.2015, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njegovoj hrani niko nije odoleo: Saša Marinković svojim specijalitetima oduševio Sekine prijatelje! FOTO

Seka Aleksić proslavila je 34. rođendan gala žurkom u beogradskoj Vili Jelena, a jedan od najvažnijih ljudi koji je doprineo u organizaciji glamurozne proslave bio je i kuvar kraljice estrade, Saša Marinković.

Ovaj talentovani i mladi majstor kuhinje, doprineo je da veliki izbor slanih i slatkih đakonija zadovolji čak i najprobirljivije gurmane. Na meniju su se mogli naći posni, zatim specijaliteti od mesa, morski plodovi i brojna druga jela domaće i internacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kuhinje.

Veliki broj ljudi, koji je imao priliku da uživa u hrani Saše Marinkovića, tvrde da važi za jednog od najboljih kuvara na našim prostorima, te nas ne čudi da je Seka Aleksić upravo Sašu izabrala, da njegova kuhinja bude deo njene glamurozne proslave, jer je poznato da kraljica estrade sarađuje isključivo sa talentovanim ljudima, koji su najbolji u svom poslu.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.