Muž Seke Aleksić: Ako to uradiš, sa nama je gotovo!

Izvor: Story, 22.Dec.2014, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muž Seke Aleksić: Ako to uradiš, sa nama je gotovo!

Posle Smokvice koju je glumila u Mi nismo anđeli 3, pevačica je dobila glavnu rolu u filmu Bože Nikolića koji uskoro počinje da se snima. Međutim, Seka je zbog toga imala veliki problem sa suprugom Veljkom, koji je rezultirao žestokom svađom.

Seka Aleksić, foto: Instagram

Veljko Piljikić je pobesneo kada je saznao da će glavni partner njegove supruge, Seke Aleksić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << biti Sergej Trifunović. A još kad je čuo da postoji mogućnost da se Seka u filmu ljubi sa njim nastao je potpuni haos.

- Rekao joj je da je sa njima gotovo ako se poljubi sa Sergejem i da neće dozvoliti da ljudi gledaju njegovu ženu s drugim muškarcem. On smatra da nije oženio glumicu, već pevačicu i zato ne pristaje na kompromis - otkriva izvor blizak ovom paru.

Izvor: tvbest.rs

Nastavak na Story...






Povezane vesti

MUŽ PRETI SEKI ALEKSIĆ: Ako to uradiš, sa nama je gotovo!

Izvor: Press, 23.Dec.2014, 17:26

Veljko Piljikić je pobesneo kada je saznao da će glavni partner njegove supruge, Seke Aleksić, biti Sergej Trifunović. A, još kad je čuo da postoji mogućnost da se Seka u filmu ljubi sa njim nastao je potpuni haos. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.