Kada Seka objavi fotografiju Veljka BEZ MAJICE, žene padnu u nesvest (VIDEO)

Izvor: Blic, 24.Mar.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada Seka objavi fotografiju Veljka BEZ MAJICE, žene padnu u nesvest (VIDEO)

Folk diva Seka Aleksić oduvek je bila spremna da s pratiocima na društvenim mrežama podeli detalje iz privatnog života, a osim sina Jakova, čest predmet njenih objava je i suprug Veljko Piljikić.

A s obzirom na to da se Veljko godinama bavi kik-boksom, potpuno je logično da je izgradio mišićavo telo, a Seka često koristi priliku da objavi fotografiju supruga bez majice.

- A ja sedim, pijem kafu i odmaram oči... - napisala je folk diva u komentaru uz fotografiju na kojoj se vidi kako Veljko kosi travu u dvorištu njihovog doma.

A ubrzo potom usledio je i video, koji je za manje od sat vremena videlo više od 30.000 ljudi.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) VELJKO RADI, SEKA ODMARA OČI: Pevačica krišom snimala GOLIŠAVOG supruga, žene PALE U NESVEST

Izvor: Kurir, 24.Mar.2017

...Poznata pevačica dokazala je da ne mora sve sama da radi i da joj suprug pomaže u svemu..Tako je ona zabeležila kamerom kako izgleda kada njen suprug kosi dvorište po sunčanom danu Veljko na snimku nema majicu, što je izazvalo oduševljenje mnogih žena.."Radni dan kod nasTaja sređuje dvorište...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.