E, to je pravi muškarac! Seka Aleksić: Bog me je nagradio kada mi je poslao Veljka!

Izvor: Scandal.rs, 14.Avg.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

E, to je pravi muškarac! Seka Aleksić: Bog me je nagradio kada mi je poslao Veljka!

Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a dok sitno broji do rođenja njihovog sina, pevačica je podelila sa pratiocima na društvenim mrežama koliko joj je bitna podrška njene jače polovine.

Moje nebo, moje sve! Nedavno me pita drugarica da li je moj suprug sada pažljiviji prema meni jer sam trudna… Ne, rekoh joj… pravi muškarci se nikada ne menjaju na taj način. Moj suprug je pažljiv od prvog dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i ne postoji razlika! Pitam se, da li zaista neke žene osete razliku u ponašanju supruga pre i posle trudnoće?! Volim reći da me je Gospod nagradio kada je njega poslao u moj život, zaista mu hvala”, napisala je pevačica.

Seka i Veljko šest godina su u braku i važe za jedan od najskladnijih parova srpske estrade.
Pogledaj vesti o: Seka Aleksić

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.