Donirala novac: Pevačica asfaltira put do manastira!

Izvor: Svet, 28.Avg.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Donirala novac: Pevačica asfaltira put do manastira!

Poznato je da Seka Aleksić redovno posećuje crkve i manastire, a pre nekoliko meseci otkrila je da je svoj mir pronašala u manastiru Vitovnica, zbog čega je odlučila da asfaltira put do tamo. Naime, kako saznajemo, folk pevačica uplatila je novac kako bi pomogla meštanima da dovrše put.
Seka Aleksić baš često posećuje Vitovnicu, ume da provodi sate i sate ovde. Svi koji borave u manastiru >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vole da provode vreme sa njom. Kako je sama rekla, ona se ovde oseća lepo i pronašla je svoj mir, tako da se od napornih nastupa, snimanja i gradske gužve Seka odmara u Vitovnici. U ovom manastiru je služio otac Tadej Štrbulović, pevačicin omiljeni duhovnik, koji je decenijama svakodnevno primao reke ljudi, poučavao, opominjao, tešio i duhovno savetovao, pa ona često posećuje njegov grob, koji se nalazi u dvorištu ovog svetog mesta”, započeo je priču jedan od stanovnika sela Vitovnica, koje se nalazi u blizini Petrovca na Mlavi.
“Baš zato što je često u ovom manastiru, Aleksićeva je rešila da pomogne meštanima koji planiraju da asfaltiraju deo puta koji nije dovršen, pa je donirala novac kako bi se radovi završili što pre. Zbog ove humanitarne akcije, mnogi ljudi su joj zahvalni, jer je asfaltiranje započeto pre nekoliko godina, a onda su obustavili radove i to je tako ostalo. Sada će konačno biti asfalta do samog manastira”, rekao nam je jedan od meštana ovog sela.
Izvor: Alo
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seka Aleksić asfaltira put do manastira

Izvor: Vesti-online.com, 28.Avg.2014

Poznato je da Seka Aleksić redovno posećuje crkve i manastire, a pre nekoliko meseci otkrila je da je svoj mir pronašala u manastiru Vitovnica, zbog čega je odlučila da asfaltira put do tamo. Naime, folk pevačica uplatila je novac kako bi pomogla meštanima da dovrše put...Seka Aleksić često...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.