Čast mi je da glumim sa Sergejem Trifunovićem

Izvor: Mondo, 18.Dec.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čast mi je da glumim sa Sergejem Trifunovićem

Seka Aleksić otkrila da joj imponuje ponuda da deli platno sa slavnim glumcem

Foto: MONDO

 "Smokvica" iz filma "Mi nismo anđeli 3" Svetlana Seka Aleksić, otkrila je da joj je ponuđena glavna (ženska) uloga u novom filmu Bože Nikolića "Milioner u telu siromaha", ali i da će tek u januaru odlučiti da li će "definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pristati na nov glumački izazov".

"Nisam još ništa potpisala, nemam ni scenario u rukama, ali do januara će sve biti poznato", rekla je pevačica "Exkluzivu". "Ipak, sviđa mi se tema i ponuđena mi je glavna ženska uloga i mislim da je to prava šansa da se dokažem", rekla je Seka, a onda dodala da joj imponuje što će (ukoliko pristane) deliti platno sa Sergejem Trifunovićem.

"Sergej je jedan od naših boljih glumaca, neko koga privatno cenim i poštujem i naravno da mi imponuje što ću igrati sa njim".

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Seka Aleksić: Čast mi je deliti platno sa Sergejem Trifunovićem

Izvor: Svet plus, 18.Dec.2014

Seka Aleksić će se po drugi put oprobati na velikom platnu, rame uz rame sa slavnim glumcem Sergejem Trifunovićem, za kojeg ima samo reči hvale.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.