Seat potvrdio i manji SUV model

Izvor: AutoBlog, 26.Maj.2016, 00:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seat potvrdio i manji SUV model

Još ranije su se pojavljivale informacije o tome da će Seat tokom 2017. godine predstaviti i manji SUV/crossover, a sada je to i zvanično potvrđeno. Tačnije, to je potvrdio predsednik Seata Luca de Meo, i to u Barseloni, gde je Seat predstavio strategiju i planove za budućnost svojoj globalnoj dilerskoj mreži. Konkretni detalji o vozilu ovom prilikom nisu saopšteni, pa tako nije poznato ni njegovo ime. Kako bilo, radiće se o SUV-u manjem od modela Ateca koji je promociju imao početkom marta ove godime, na sajmu automobila u Ženevi. Izvori bliski Seatu su inače još ranije najavljivali da ovaj proizvođač već radi...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Seat: Posle prvog, stiže još jedan SUV

Izvor: B92, 26.Maj.2016

Španski proizvođač potvrdio je da će nakon kompaktnog SUV modela Ateca, predstaviti još jedan, manji automobil sličnih karakteristika.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.