Seat Leon X-Perience stigao na sajam automobila u Parizu

Izvor: Moto.rs, 02.Okt.2014, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Seat Leon X-Perience stigao na sajam automobila u Parizu

Na sajmu u Parizu predstavljen je u potpunosti novi Leon X-Perience model koji može da se pohvali povećanom visinom kao i Haldex baziranim 4DRIVE pogonom na sva četiri točka.

Počevši od eksterijera, Leon X-Perience nudi oslanjanje za 15 mm veće u odnosu na standardni Leon ST model, plastične ukrasne komponente koje krase blatobrane ali i prednji i zadnji branik, a čitavu sliku dopunjuje set 17“ ili 18“ aluminijumskih točkova.

Za ovaj model navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << se da je direktni konkurent Volkswagen Passat Alltrack, Audi A4 allroad quattro i Škoda Octavia Scout modela. Obezbeđen je i 4DRIVE pogon na sva četiri točka koji je isti kao onaj koji nudi VW Golf VII.

Prve jedinice ovog modela na tržištu će se pojaviti u toku decembra, a u ponudi će biti tri motora – 1.8 TSI benzinski motor koji razvija 180 ks i 280 Nm, 1.6L turbo dizel sa 110 ks, kao i 2L TDI motor u dve varijante, sa 150 ks i 184 ks izlazne snage.

Seat Leon X-Perience sa sobom donosi veliki broj opreme, uključujući EDS kontrolu, XDS elektronsko blokiranje diferencijala, parking senzore, LED svetla, krovne nosače crne boje kao i specijalne X-Perience oznake, između ostalog.

foto © Seat
Pogledaj vesti o: Pariz,   Volkswagen,   Skoda

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.