01.03.2015 ::: Seat - prvi snimak koncepta SUV modela

Izvor: AutoMagazin, 01.Mar.2015, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

01.03.2015 ::: Seat - prvi snimak koncepta SUV modela

Seat u svojoj ponudi nema vozilo kategorije SUV. To će se uskoro promeniti. Španska marka je u prošlosti predstavila dva SUV koncepta - Tribu i IBX, a ove godine stiže treći...

Naznake SUV modela marke Seat, u vidu koncpeta, videćemo u Ženevi za nekoliko dana. Španski proizvođač je na Twitter profilu obelodanio prvi snimak automobila koji će biti prikazan na ovogodišnjem autosalonu u Ženevi.

reklama

Na fotografiji možemo videti deo prednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << dela automobila, sa atraktivno dizajniranom maskom hladnjaka i trougaonim svetlosnim grupama. Seat planira minimalno dva SUV modela. Prvi će na tržišt stići kompaktni SUV, 2016. godine, a godinu dana kasnije slediće ga manji SUV.

Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Seat

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.