Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZANIMLJIVO: Jeste li sigurni da znate za koga navija Savo Milošević?

Jedan od najboljih igrača Partizana s kraja prethodnog veka otkrio je za koga je navijao kada je bio dete.

U intervju za portal sportsport.ba direktor reprezentacije Srbije i nekadašnja zvezda evropskog fudbala Savo Milošević nije krio koji mu je tim bio omiljeni u detinjstvu.
– Ako me pitate za koji tim sam navijao, za Željezničar. Od malena sam navijao za >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan i Želju, kazao je između ostalog Milošević.
Osvrnuo se funkcioner FSS i na aktuelne kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, sa akcentom na našu i reprezentaciju Bosne i Hercegovine.
– U ovim kvalifikacijama ne ide baš najbolje, naročito nama u Srbiji. Trudićemo se da izborimo to treće mjesto. Dok ima nade moramo se boriti. BiH je startovala jako loše, ali sve je otvoreno. Moramo uraditi sve da se kvalifikujemo. Generalno, kada mislim o fudbalu na ovim prostorima, rezultati su sjajni. Rezultati su fenomenalni. Rad sa mlađima je nešto slabiji i lige zato nisu kvalitetne. Imali bismo jače lige kada bi mladi igrači ostajali duže ovde, jasan je Milošević.
Evo kako se Savo Milošević snašao i u jednoj sebi ne toliko svojstvenoj ulozi.
hotsport.rs
The post ZANIMLJIVO: Jeste li sigurni da znate za koga navija Savo Milošević? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Savo Milošević,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.