VREMEPLOV: Slika koja će vas vratiti jedno 20 godina unazad i rasplakati od smeha (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2016, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREMEPLOV: Slika koja će vas vratiti jedno 20 godina unazad i rasplakati od smeha (FOTO)

Slika koja je nastala pre skoro 20 godina na kojoj su tada jugoslovenski reprezentativci Saša Ćurčić, Savo Milošević i Darko Kovačević.

Otkada se posleratna ‘bubamara’ kotrlja terenima u Srbiji i Jugoslaviji dva najveća rivala bila su Partizan i Crvena zvezda. Iako, “ljuti” rivali igrači su se međusobno družili, izlazili i zajedno jurlili devojke. Ipak, vremena su se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << menjala, danas je to skoro nemoguće videti, a do jedne od poslednjih slika (ne računajući zagrljene Božinova i Grujića) stigao je HotSport.
Na fotografiji se vide mlađani Saša Ćurčić, Savo Milošević i Darko Kovačević zagrljeni i raspevani. Nema sumnje, slika koju budi sećanja, a današnoj omladini tera suze na oči od smeha, jer ćete ovakvu odevnu kombinaciju danas teško videti…Ipak, majstori, hvala za sve što se doneli srpskom fudbalu…
FOTO: HotSport The post VREMEPLOV: Slika koja će vas vratiti jedno 20 godina unazad i rasplakati od smeha (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.