Brat Save Miloševića poginuo u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Blic, 29.Nov.2013, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat Save Miloševića poginuo u saobraćajnoj nesreći

Andrija Milošević (38) , rođeni brat proslavljenog fudbalera Save Miloševića, poginuo je oko 18 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Šid- Beograd, kod naplatne rampe u Šimanovcima.
Pogledaj vesti o: Autoput

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: B92, 29.Nov.2013

Beograd -- Rođeni brat proslavljenog fudbalskog reprezentativca Save Miloševića, Andrija, poginuo je sinoć na auto'putu Šid-Beograd kod naplatne rampe u Šimanovcima...Kako je Tanjugu rečeno u Ministarstvu unutrašnjih poslova, nesreća se dogodila juče oko 18 sati kada su se na auto-putu sudarili...

Nastavak na B92...

Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2013

Jedno lice izgubilo je život, a jedno lakše povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila večeras oko 18 časova na autoputu Šid - Beograd, u blizini Pećinaca. Kako saznajemo reč je o A.M. (38) bratu bivšeg srpskog fudbalera Save Miloševića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Nov.2013

Brat proslavljenog srbijanskog fudbalera Save Miloševića, Andrija, poginuo je večeras u saobraćajnoj nesreći na autoputu Šid - Beograd, kod naplatne rampe u Šimanovcima, javljaju srbijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: SEEbiz.eu, 29.Nov.2013

BEOGRAD - Tridesetosmogodišnji Andrija je preminuo u Urgentnom centu u Beogradu pošto je zadobio teške tjelesne povrede. Saobraćajna nesreća se dogodila u 19:30 sati.

Nastavak na SEEbiz.eu...

TRAGEDIJA: Poginuo brat Save Miloševića

Izvor: Večernje novosti, 29.Nov.2013

ANDRIJA Milošević (38), rođeni brat proslavljenog fudbalera Save Miloševića, poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak oko 17.30 časova, na autoputu Beograd – Šid, u blizini naplatne rampe u Šimanovcima. U nezgodi su povređene još dve osobe, ali ni jedna nije životno...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.