Marić: Zbog Voše sam odbio FSS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2014, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marić: Zbog Voše sam odbio FSS

Trener Vojvodine zahvalio se i odbio poziv iz FSS da u narednih šest meseci predvodi mladu selekciju Srbije.

Zoran Marić u potpunosti je posvećen Vojvodini. Zbog obaveza u klubu, on je odbio poziv Fudbalskog saveza Srbije i potrporedsednika Save Miloševića da u narednih šest meseci predvodi mladu selekciju Srbije igrača do 21 godine.

Marić se zahvalio na pozivu i objasnio da ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da nasledi Radovana Ćurčića, koji je nedavno prekomandovan na mesto selektora A tima Srbije.

"Promovisanje u kandidata za mesto selektora mlade reprezentacije doživljavam kao veliko priznanje, ali u sadašnjim okolnostima nisam mogao na tu ponudu da odgovorim pozitivno. Imam ugovor sa Vojvodinom i preuzeo sam obavezu da pomognem klubu koji doživljavam kao svoj, u kojem sam bio prvotimac i kapiten i u kojem mi je u ovoj sezoni treći put povereno da budem na čelu stručnog štaba. Zbog poslova u Vojvodini, koje još nisam završio, ne bih mogao da se prihvatim izazova u mladoj reprezentaciji Srbije", izjavio je za "Sportski žurnal" Marić.

Trener Vojvodine obećao je da će budući selektor, u meri koja je u interesu fudbala u Srbiji, uživati apsolutnu podršku Vojvodine i njega lično.

Zoran Marić samo je jedan od kandidata za upražnjeno mesto selektora mlade selekcije, koju narednog leta očekuje Evropsko prvenstvo, koje se igra od 15. do 30. juna u Češkoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.