Kako je Savo Milošević oduševio i BiH i čitav region - Nije teško biti ČOVEK!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2017, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Savo Milošević oduševio i BiH i čitav region - Nije teško biti ČOVEK!

U šta smo se to svi pretvorili kada jedan normalan, ljudski gest, umesto pravila postane izuzetak koji treba posebno istaći?

A Savo Milošević je uradio nešto što bi, valjda, i svaki drugi normalan čovek uradio na njegovom mestu. Ipak, izgleda da u današnje vreme i nije baš tako...

O čemu se radi?

Sarajevski ''Dnevni avaz'' preneo je da je naš proslavljeni fudbaler >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''pokazao veliko srce sjajnim ljudskim gestom koji Bošnjaci Janje neće zaboraviti''.

Pomenuti izvor navodi da je Milošević juče prolazio kroz Janju, mesto odakle je krenuo u veliki fudbalski svet, a baš u tim trenucima glavnom saobraćajnicom prolazila je povorka tokom poslednjeg ispraćaja preminulog Jakuba Nuhanovića, oca aktuelnog kapitena OFK Janja Rize Nuhanovića.

''Padala je jaka kiša, praćena susnežicom, ali to nije osujetilo Savu Miloševića da zaustavi svoj automobil, izađe iz njega i da mirno stojeći oda počast rahmetliji i isprati dženazu.

Mnogi drugi, njima na obraz, nisu izašli iz svojih udobnih automobila, kako meštani Janje, tako i slučajni prolaznici kroz ovo mesto, ali Savo jeste i time je još jednom potvrdio da je bio i ostao velikan i čovek.

Njegov ljudski gest Bošnjaci Janje nikada neće zaboraviti...'',
navodi se u tekstu ''Avaza'', gde možete da vidite i priloženu fotografiju, a ovaj Miloševićev gest izazvao je brojne pozitivne reakcije i na društvenim mrežama.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savo Milošević oduševio Bosance: Dive se njegovom gestu tokom sahrane muslimanskog fudbalera

Izvor: Telegraf.rs, 20.Feb.2017

Nakadašnji reprezentativac Srbije i igrač zavidne reputacije Savo Milošević, ljudskim gestom dao je povod da o njemu pišu mediji u komšiluku...Konkretno, portal Dnevni avaz preneo je situaciju sa ulica Janje, mesta u blizini Bijeljine, odakle je inače Savo, gde se Milošević zatekao tokom pogrebne...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.