Za fantastično stanje vašeg organizma - Slana pećina Fantastico

Izvor: PRObjave.com, 26.Jun.2017, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za fantastično stanje vašeg organizma - Slana pećina Fantastico

Zakoračite u svet zdrave soli Dva osnovna preduslova za svakodnevno funkcionisanje su dobro zdravlje i energija. Kada je zdravlje narušeno, a energija u opadanju, niste u stanju da sa lakoćom i uspehom obavljate svoje dnevne obaveze. Nađite vremene za sebe i posetite slanu pećinu „Fantastico" u Senti. U prijatno slanom ambijentu uz muziku, iznenadićete se koliki pozitivan uticaj na vaš organizam može da ima himalajska so.
Terapijsko dejstvo slane pećine
Kako biste poboljšali vaše zdravlje i opšte stanje organizma u ponudi su haloteraprija i terapija bojama. Halo je grčka reč i znači „so", a terapija se zasniva na doziranom boravku u posebno uređenoj slanoj pećini. Mikronske čestice soli u vazduhu imaju antialergijsko, antizapaljensko dejstvo i pročistiće vaše disajne puteve. Poznato je da boje različito utiču na vaš organizam. Ukoliko želite da ojačate nervni sistem i varenje, pravi izbor je terapija žutom bojom, dok je za smanjenje unutrašnje tenzije preporučena roze.
Jedinstvene osobine himalajske soli u različitim oblicima
U ponudi se nalaze i rastvori soli u tečnom stanju koji su namenjeni rešavanju različitih problema. Ukoliko imate problematičnu kožu možete koristiti rastvor soli za lice, a kod virusnih infekcija, alergijskih reakcija preporučuje se upotreba rastvora soli za ispiranje grla, usta i nosa. Na kraju radnog dana možete napraviti kupku od himalajske soli koja će blagotvorno delovati na vaš organizam. Ako imate problem sa jetrom ili žuči, upalu uha ili bolove, modrice i iščašenja, jastuk (oblog) punjen himalajskom solju možete koristiti u toplom i hladnom stanju.
Za zdravo slana jela
Preterano slana hrana nije dobra za ljudski organizam, ali postoji alternativa. Himalajska so, nastala isušivanjem prastarih mora, sadrži u sebi čak 84 vrste minerala i prirodnih jedinjenja. Potpuno čista i u prirodnom obliku, ima veliki uticaj na organizam čoveka. U ponudi se nalaze različita pakovanja kako biste mogli da izaberete ono koje vam najviše odgovara.
TOTAL FANTASTICO DOO
Glavna 11
24400 Senta
Tel: +381 24 827025
Email: fantasticosobarlang@gmail.com
Web: www.slanapecinafantastico.rs
Kontakt:
Snežana Davidović
Funkcija: administrator
Mob: +381 63 699647

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.