Provod za pamćenje na Fridinom maskenbalu

Izvor: PRObjave.com, 12.Apr.2014, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Provod za pamćenje na "Fridinom" maskenbalu

Odlična svirka i vrhunski provod obeležili su i ovogodišnji aprilski maskenbal koji tradicionalno organizuje poznati restoran Cantina de Frida. Ovaj spektakularni događaj sa motom "Pokažite svoje drugo ja" bio je ispunjen različitim maskama - od onih na koje smo već navikli, do nekih veoma kreativnih, zabavnih i pa čak i čudnih. Iako skriveni iza kreativnih maski i fantastičnih kostima gosti "Fride" đuskali su i zabavljali se do ranih jutarnjih časova uz energični "Blah Blah" bend.
"Aprilski maskenbal, koji organizujemo već petu godinu za redom u Fridi, postao je sinonim za fenomenalan provod. Sjajno raposloženi gosti i ovoga puta su pokazali svoju kreativnost i originalnost koja nas je potpuno oborila sa nogu", rekla je Biljana Frlog, PR menadžer restorana i dodala: "Glamuroznoj večeri prisustovali su mnogobrojne poznate ličnosti kojima nije silazio osmeh sa lica, a upravo to nam je sjajan pokazatelj da je tradicionalni bal bio pun pogodak."
Restoran Cantina de Frida već je postao prepoznatljiv po jedinstvenom ugođaju tokom čitavog dana, ali i fenomenalnom večernjem provodu uz najbolje klupske bendove u Beogradu. Uz živoposno servirana jela sa prostora Španije , Mediterana i Južne Amerike i egzotična pića poslužena sa stilom, ono što restoran čini zaista posebnim je prelep pogled na reke.
Ukoliko želite da pogledate atmosferu sa maskenbala, posetite naš sajt i uživajte u galeriji slika: http://www.cantinadefrida.com/

PR Komunikacije Hill & Knowlton
Ušće bb
11073 Beograd-Novi Beograd
Tel: + 381 (0)11 71 55 139
Email: office@prhillandknowlton.com
Web: www.prhillandknowlton.com
Kontakt:
Emina Ferizović
Funkcija: Account Director
Email: eferizovic@prhillandknowlton.com

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.