Pokrenimo se za radost

Izvor: PRObjave.com, 25.Jul.2016, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokrenimo se za radost

U sklopu akcije Coca-Cola Bloggers Network Adria bloger Matt Marenić je napisao tekst:
Pokrenimo se za radost Od kada sam pisao o tome koje su sve prednosti Coca-Cola aktivnih zona i zašto bi ih svaki grad trebao imati prošlo je dva mjeseca. Kada se gleda to razdoblje od 60 dana je vrlo kratko, ali za jedan projekt poput "aktivnih zona" to je jako dugo.
U 60 dana se dogodilo puno toga što nije na prvu vidljivo, a ono što je najvažnije je to da je završilo glasovanje i da su odabrani gradovi koji će dobiti svoje aktivne zone.
Molim bubnjeve... ta da...
Gradovi koji dobivaju svoje aktivne zone su - Hrvatska Kostajnica, Vrgorac, Cres, Imotski, Drniš, Vis, Komiža, Slunj, Pleternica i Knin. Naravno da mi je žao što moj grad nije na ovom popisu, ali što se može. Biti će prilike drugi puta. Treba naravno čestiti gradovima pobjednicima i svima koji su glasovali na web stranici pokrenizaradost.hr koja je zabilježila više od 400.000 glasova.
Sada ide malo dosadniji proces administracije s gradovima oko točnog smještaja lokacija aktivnih zona, ali nadajmo se da će se to vrlo brzo riješiti da se zone izgrade i ono najvažnije počnu koristiti na veselje svojih korisnika.
Jedan od gradova s popisa koji mi je drag i koji znam posjetiti poslovno i privatno je Hrvatska Kostajnica. Prekrasan mali gradić na rijeci Uni čiji će stanovnici sada moći aktivno vježbati na otvorenom. Znam da će jedan visoki Mario zbog ovoga biti jako sretan i neće više trebati biti u svojoj "uradi sam" teretani.
Već sam i prije spomenuo da su aktivne zone jedan od najboljih načina da se ostane u kondiciji i vježba na otvorenom. A osim toga ova teretana na otvorenom nema rado vrijeme pa si svatko bira kada mu najbolje odgovara da vježba. Ja bih recimo kombinirao trčanje koje mi je baza s nekim od vježbi koje treba odraditi u aktivnim zonama.
Ovo je samo deo teksta. Ceo tekst možete pročitati na https://mattmarenic.com/pokrenimo-se-za-radost-b1ba21c8d218#.7wghefrkb
Bloggers Network
Rajka Mamuzića 6
21000 Novi Sad
Email: kontakt@bloggersnetwork.org.rs
Web: www.bloggersnetwork.org.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.