Izvor: PRObjave.com, 03.Maj.2012, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan Piperski, pod sponzorstvom kompanije MaxBet, ponovo u ringu

Milan Piperski, koji je pod sponzorstvom kompanije MaxBet osvojio titulu sveslovenskog prvaka u verziji WBC CISBB, a potom i bio gost osnivača kompanije Saše Marčete, naredni meč imaće u Loznici 4. maja.
Piperski će se i uvodnom meču boriti protiv Marokanca Tarika Sahibbedina, pred glavni meč Borovčanina, šampiona Evrope u kruzer kategoriji u verziji WBO, protiv Nemca Varila Vekiloglua. Marokanac protiv koga će se boriti Pipeski do sada je zabeležio 12 pobeda i 9 poraza, a našem Zrenjaninacu Milanu ovo će biti osmi profesionalni meč, a prvi nakon spektakla u Zaječaru gde je tehničkim nokautom protiv Bugarina Toteva osvojio svoju prvu titulu.
Milan Piperski, sa kojim kompanija MaxBet godinama sarađuje, ističe da polako ostvaruje svoj san, a Saša Marčeta poručio je da će MaxBet uvek stajati uz Piperskog, pružajući mu neophodnu pomoć i podršku.
Najavljeni mečevi održaće se 4. maja u hali "Lagator" u Loznici.
MaxBet Group
Kisačka 82
21000 Novi Sad
Email: office@maxbet.rs
Web: www.maxbet.rs
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.