Hajde da zajedno krojimo sreću

Izvor: PRObjave.com, 22.Apr.2014, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajde da zajedno krojimo sreću

Povodom Svetskog dana porodice, "Extreme Intimo" pokrenuo je akciju "Zajedno krojimo sreću" koja će trajati do 5. maja, sa ciljem da pruži podršku deci koja će ovaj dan dočekati u bolnicama.
Akcija je organizovana na Facebook stranici Extreme Intimo, gde roditelji putem aplikacije "Zajedno krojimo sreću", mogu da postave video i foto poruke podrške svoje dece. Način učešća je veoma jednostavan, a svi zainteresovani mogu pristupiti aplikaciji putem linka: https://www.facebook.com/Extreme.Intimo/app_205521576149308.
Od pristiglih poruka biće montiran video materijal namenjen najmlađima koji će Svetski dan porodice, 15. maj, provesti na lečenju u "Opštoj bolnici Subotica", "Zdravstvenom centru Užice" i "Kliničkom centru Niš". Shodno opredeljenju da posluje na društveno - odgovoran način, "Extreme Intimo" je pored poruka podrške, za decu na lečenju pripremio pakete sa robom iz proizvodnog asortimana kompanije, kao i namenske donacije za bolnice.
Ruskin&Hunt
Takovska 45
11000 Beograd
Tel: +381 11 3391010
Email: office@ruskinhunt.com
Web: www.ruskinhunt.rs
Kontakt:
Ana Popović
Email: ana.popovic@ruskinhunt.rs

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.