Čari voća na vašem stolu

Izvor: PRObjave.com, 22.Feb.2017, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čari voća na vašem stolu

Zdrav obrok je veoma važan za pravilno funkcionisanje organizma, a posebnu ulogu ima u rastu i razvoju svakog deteta. Ako se na spisku omiljenih namirnica vaše porodice nalazi voćni jogurt, uz proizvode mlekare Bodri iz Takova, možete biti sigurni da su i zdravi i ukusni i prirodni. Osim toga, bogatstvo različitih ukusa pružiće vam potpun užitak u čarima voća.

Direktno iz prirode u čašu Pažljivo odabrano zrelo voće pomešano sa kremastim jogurtom, daje potpuno prirodan voćni ukus bez dodatka veštačkih aroma. U procesu proizvodnje koristi se isključivo zrelo voće ubrano u srcu Šumadije, okolini Takova, kraja u kom je voćarstvo, tradicionalno, deo života ljudi.

Krupni komadi voća za jedinstven ukus Bez obzira da li više volite jagodu, malinu, višnju ili kajsiju, ovaj voćni jogurt drugačiji je od svih onih koje ste do sada probali. Tajna specifičnog ukusa je u tome što se jogurt meša sa krupnim komadima voća i to ga čini veoma kvalitetnim i 100% prirodnim proizvodom.
Za one koji vole da isprobavaju nove ukuse, u ponudi je i specijalitet starih Grka. Jogurt na grčki način je posebno kremast mlečni proizvod koji se može koristiti samostalno, kao mlečni namaz, ali i za pripremu dezerta, salata i kao dodatak slanim jelima.
Bodri DOO
32304 Takovo
32304 Gornji Milanovac
Tel: 032/736-701
Email: bodritakovo@mts.rs
Web: www.bodri.co.rs
Kontakt:
Ljubiša Drinjaković
Funkcija: Direktor

Nastavak na PRObjave.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.