ZABORAVITE NA OTISAK PRSTA, TELEFONE ĆEMO OTKLJUČAVATI OKOM: Pogledajte i kako (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2016, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZABORAVITE NA OTISAK PRSTA, TELEFONE ĆEMO OTKLJUČAVATI OKOM: Pogledajte i kako (VIDEO)

Kompanija Samsung zvanično je potvrdila da će Galaxy Note 7 predstaviti 2. avgusta, a nekoliko nedelja pre toga na internetu se pojavio prvi video-snimak koji prikazuje kako će funkcionisati otključavanje telefona pomoću skenera zenice oka.

Snimak je originalno objavljen na kineskoj društvenoj mreži Weibo, a u njemu se vidi kako telefon detektuje oči korisnika i u sekundi ga otključava.

Detekcija oka je veoma brza, pa ćete snimak sigurno morati da pogledate >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << nekoliko puta kako biste je uočili.

"Lock screen" će prilikom ovog načina otključavanja biti podeljen na dva dela. U gornjem će se videti uključeni skener, dok će u donjem biti smeštena tastatura za kucanje šifre ili "patterna".

Pored ovog senzora, Galaxy Note 7 će dolaziti i sa skenerom za otisak prsta.

Spekuliše se da će Galaxy Note 7 imati još i 5,7-inčni Quad HD displej, 6 GB RAM i 64 GB interne memorije sa podrškom za microSD karticu, zadnju kameru od 12 megapiksela i prednju od pet, kao i da će otporan na vodu i prašinu.

Pogledajte video:



(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)


Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.