Samsung predstavlja Galaxy S6 Edge Iron Man u ograničenoj seriji

Izvor: Svet, 27.Maj.2015, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung predstavlja Galaxy S6 Edge Iron Man u ograničenoj seriji

Kompanija Samsung najavila je ograničenu seriju modela Galaxy S6 Edge Iron Man uređaja koja je kreirana u saradnji sa kompanijom Marvel.
Pametni telefoni iz ograničene serije Galaxy S6 Edge Iron Man imaju 64 GB memorije, odgovarajući bežični punjač, a uz crveno-zlatni dizajn dostupna je i providna maska.
Veliko nam je zadovoljstvo što u saradnji sa Marvelom, možemo da ponudimo ljubiteljima Ajron Mena (Iron Man) Galaxy S6 Edge sa naprednim opcijama>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izjavio je Jungi Li, izvršni potpredsednik za globalni marketing, divizije za IT i mobilne uređaje u kompaniji Samsung.
Ograničena serija Galaxy S6 Edge će imati instaliranu Avengers temu (Osvetnici) i sa prepoznatljivim zakrivljenim dizajnom korisnicima će doneti vrhunsko uživanje u različitim sadržajima.
Detalje o uređaju možete pronaći na adresi www.samsungmobilepress.com ili www.samsung.com/global/galaxy/avengers/
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung predstavlja Galaxy S6 Edge Iron Man u ograničenoj seriji

Izvor: Scandal.rs, 27.Maj.2015

Pametni telefoni iz ograničene serije Galaxy S6 Edge Iron Man imaju 64 GB memorije, odgovarajući bežični punjač, a uz crveno-zlatni dizajn dostupna je i providna maska...“Veliko nam je zadovoljstvo što u saradnji sa Marvelom, možemo da ponudimo ljubiteljima Ajron Mena (Iron Man) Galaxy S6 Edge...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.