Samsung najavio nove LEVEL U  bežične slušalice

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 06.Jul.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung najavio nove LEVEL U bežične slušalice

SEUL/BEOGRAD – Kompanija Samsung Electronics najavila je nove LEVEL U bežične Bluetooth slušalice, koje će na tržište Srbije biti dostupne od septembra

Ove slušalice donose najbolji kvalitet zvuka u svojoj klasi, a odlikuju se modernim, ergonomskim dizajnom i udobnošću pri nošenju. Baterije ovih slušalica traju dugo, a uređaj je odličan i za aplikacije koje pretvaraju tekst u govor (Text-To-Speech, TTS)

Ove slušalice su veoma neobične, jer smo identifikovali >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << suštinski nov način za unapređenje iskustava upotrebe uređaja u pokretu; analizirali smo šta je ljudima zaista potrebno i razvili smo novi LEVEL U„, izjavila je Jungi Li, izvršna potpredsednica globalnog marketinga Samsungove Divizije za IT i mobilne uređaje. „LEVEL U kombinuje modu, udobnost i performanse sa najnovijim bežičnim Bluetooth mogućnostima; ovo su slušalice sa mikrofonom koje je zaista lako koristiti i naši klijenti će u njimau živati”.

Dostupne u više živih boja, uključujući plavo-crnu, belu, zlatnu i plavu, LEVEL U mogu se uklopiti u bilo koji stil. Sa težinom od samo 33 grama, mekim, fleksibilnim spojevima i ergonomskim, podesivim dizajnom okovratnika, ove slušačice donose sigurnost i udobnost pri nošenju. LEVEL U se takođe odlikuje serijom ugrađenih, blago reljefnih kontrolnih tastera koji korisnicima omogućavaju da podese jačinu zvuka, pauziraju, puste ili preskoče pesmu, čak i kada su u pokretu. Ergonomski dizajn slušalica omogućava eliminaciju zvukova iz okoline što je odlika slušalica koje se nose u ušima („bubica“), sa udobnošću nošenja klasičnih slušalica, čak i kada se koriste u dužem vremenskom periodu. Magnetski vrhovi LEVEL U slušalica mogu da se spoje, čime ove slušalice postaju urednije i lakše za nošenje kada nisu u upotrebi.

Detalnije informacije i slike su dostupne na www.samsungmobilepress.com.

* Kompatibilnos tSamsungove Level aplikacije:

1) Samsungova Level aplikacija (koju je moguće preuzeti) kompatibilna je sa Samsungovim mobilnim uređajima sa Android operativnim sistemom 4.2.2 ili novijim. U zavisnosti od specifikacija datog uređaja, neke odlike aplikacije možda neće biti vidljive svim korisnicima, a neke funkcije možda neće biti dostupne.

2) Da bi koristili aplikaciju, korisnici treba da se uvere da su njihovi uređaji međusobno upareni preko blututa.

**Trajanje baterije može biti različito u zavisnosti od pojedinačnih navika u upotrebi uređaja.

O kompaniji Samsung Electronics, Ltd.

Kompanija Samsung Electronics Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose promene, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i poluprovodnika. Takođe smo lideri u oblasti Internet of Things (IoT) putem naših inicijativa Digitalno zdravlje i Pametan dom, između ostalog. Zapošljavamo 307.000 u 84 države, uz godišnju prodaju od 196 milijardi USD. Da otkrijete više posetite naš zvanični sajt www.samsung.com i naš zvanični blog na global.samsungtomorrow.com.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.