Samsung je vodeći brend pametnih satova

Izvor: ITsvet.com, 27.Avg.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung je vodeći brend pametnih satova

Zahvaljujući sve većem broju uređaja koji su na tržištu predstavljeni početkom ove godine, Samsung je sebi obezbedio 80 odsto globalnog tržišta. Najnoviji podaci objavljeni od strane nezavisne kompanije Canalys pokazuju da je isporuka pametnih satova dostigla gotovo dva miliona jedinica u prvih šest meseci ove godine, te da upravo 80 odsto uređaja nosi oznaku Samsung. Kada su u pitanju podaci koji se odnose na isporuku a ne na prodaju, Pebble zauzima drugo mesto sa 10 odsto tržišta, dok kompaniji Sony pripada treće mesto. Od predstavljanja prvog pametnog sata, Samsung vredno radi na unapređenju svoje ponude pametnih satova, pametnih telefona i fableta.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Izvoz Fijata milijardu evra

Izvor: Autoportal.rs, 28.Avg.2014, 11:11

Automobilska kompanija koja je "nasledila" ono što je ostalo od naše Zastave je uspela da obezbedio kontinuiranu proizvodnju i prodaju i da ostvari zavidne brojke kada je izvoz iz zemlje u pitanju...Fiat automobilska kompanija je najveći izvoznik naše zemlje. U toku prvih sedam meseci tekuće godine...

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.