Policija pronašla kopije firmirane robe i smart telefona

Izvor: Press, 30.Sep.2014, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla kopije firmirane robe i smart telefona

Policijska uprava (PU) u Jagodini saopštila je danas da je policija izvršila preters dva stana u Jagodini i pronašla falsifikovnu tekstilnu robu marki "Versaće", "Arman" i "Dolče Gabana" i falsifikate telefona marke "Samsung."
Vrednost pronađene tekstilne robe je oko 120.000 dinara a telefona 240.000 dinara, stoji u saopštenju.

"U akciji MUP, Republičke uprave carina i Tržišne >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << inspekcije, koja se sprovodi u cilju sprečavanja prometa i proizvodnje falsifikovane robe, pripadnici PU su izvršili pretres stanova dve osobe za koje se osnovano sumnja da su izvršile krivična dela nedozvoljene trgovine i neovlašćene upotrebe tuđeg poslovnog imena i drugih posebnih oznaka", stoji u saopštenju.



U saopstenju se navodi da se "osumnjičeni terete da su putem veb sajta ``kupujem``prodajem`` i drugih sličnih veb sajtova za oglašavanje, prodavali robu koji su poštom slali kupcima".

"Kod jedne osobe u Jagodini je pronađena tekstilna roba falsifikovanih robnih marki: ``Versaće``, ``Armani`` i ``Dolče Gabana`` vrednosti oko 120.000 dinara a kod druge je pronađena veća količina falsifikata smart telefona marke ``Samsung`` u vrednosti oko 240.000 dinara",

stoji u saopstenju.

PU Jagodine saopštava i da su u "pretresima pronađene i poštanske adresnice o prodatoj robi u vrednosti više miliona dinara".
Pogledaj vesti o: Samsung,   Jagodina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.