Najnoviji Galaxy S7 problem

Izvor: Mondo, 29.Apr.2016, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najnoviji Galaxy S7 problem

Korisnici Samsung Galaxy S7 telefona ovih dana prijavljuju problem u vezi sa home tasterom.

Samsung proizvodi fantastične uređaje. Staklo i metal od kojih je izrađeno kućište novih modela privlače pažnju svakako.

Međutim, problem koji je počeo da se pojavljuje ima veze sa mehaničkim home tasterom.

Sa premium dizajnom i cenom uređaja ovo ne bi trebalo da se događa, ali... Izgleda da to nije slučaj, bar kada su ovi telefoni u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pitanju. Sve više korisnika pomenutih telefona prijavljuje da se na home tasteru primećuju ogrebotine. Čak i na onim telefonima koji se nose u futrolama.

Iako je uređaj izrađen od Corning Gorilla Glass 4 stakla, home taster izrađen je od plastike. Kada se Galaxy S7 i S7 edge uporede sa drugim telefonima kao što su iPhone, LG G5 ili HTC 10, razlika je primetna – ostali nabrojani telefoni imaju home tastere izrađene od materijala koji se ne oštećuje tako lako kao plastika, piše Phandroid.

Neki korisnici su čak prijavili da im je home taster bio oštećen odmah nakon kupovine. No, takvih slučajeva je malo.

Izgleda da kontrola kvaliteta nije odradila posao u potpunosti, bar kada je home taster u pitanju. Ukoliko imate i vi isti problem, pišite nam u komentarima ispod.

Pratite nas i na Facebooku,Twitteru i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Samsung

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.