Izvor: HotSport.rs, 01.Mar.2015, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOSPODIN SPECIJALNI: Murinjo ne želi da troši bogatstvo od sponzorskog ugovora

Od naredne sezone umesto Samsunga glavni sponzor Čelsija biće komšpanija Jokohama koja je za to zadovoljstvo londonskom klubu platila neverovatnih 275 miliona evra s obzirom da se radi o petogodišnjoj saradnji.

Novinari su naravno odmah pomislili da će “plavci” deo tog novca iskoristiti kako bi doveli neku svetsku zvezdu, međutim iznenadio ih je stav menadžera >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Žozea Murinja.
– To je odlična stvar, ali neće promeniti Čelsijevu poziciju. Klub se uvek trudio da vodi balansiranu transfer politiku. Mislim da će i naredni prelazni rok biti sličan kao i nekoliko prethodnih. Čelsi se odlučio za investiranje i potrudiće se da od tih investicija zaradi dodatni novac, obnjasnio je Murinjo.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.