Auh, nadamo se da ovo nije istina o Galaxy S8…

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Auh, nadamo se da ovo nije istina o Galaxy S8…

Već neko vreme šuška se o vrtoglavim cenama novih Samsung telefona, ali će cene, ako je verovati izvoru iz Italije biti JOŠ veće!

O Samsung Galaxy S8 uređajima znamo (ili ne znamo) gotovo sve, a već neko vreme na internetu se spominju prodajne cene od 799 evra za model S8 i 899 evra za model S8+. Ako je verovati italijanskim izvorima koje su preneli gotovo svi IT mediji iz sveta, te cene nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << istinite. Nažalost, više su, i to za oko pet odsto, pa bi Samsung Galaxy S8 mogao da košta oko 830 evra, dok bi Galaxy S8+ trebalo da košta neverovatnih 930 evra.

Galaxy S8: Gigantski ekran, gigantska i rezolucija

Ne zaboravite, ako je ovo sve istina, naravno, da ovde mislimo na osnovnu ponudu, modele sa 64 GB memorije i 4 GB RAM, dok će modeli sa 128 GB i eventualno 6 GB RAM biti skuplji za 10 do 20 odsto, što je uobičajena praksa i kod drugih proizvođača.

Kako radi novi S8 skener otiska prsta (VIDEO)

Prvi put, od kada puštamo „glasine“ o Galaxy S8 uređajima nadamo se da one nisu tačne, jer su i prvobitno spomenute cene visoke. Ove druge - pa, evo, vi recite kakve su!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.