Za 330 radnih mesta prijavilo se 1.000 ljudi

Izvor: Blic, 12.Maj.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za 330 radnih mesta prijavilo se 1.000 ljudi

Sajam zapošljavanja u Vršcu održan je danas u Velikoj sali Hotela Srbija. Na nešto više od 330 otvorenih radnih mesta prijavilo se preko 1000 nezaposlenih.

Mogućnost za radnim angažovanjem ponudilo je 30 poslodavaca koji su tražili 330 radnika. Tražili su se farmaceuti, tehnolozi, hemičari sa srednjom i visokom stručnom spremom, menadžeri, prehrambeni tehnolozi, inženjeri elektrotehnike, mašinski inženjeri, bravari, elektro i mašinska struka, komercijalisti, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kuvari, mesari, kasiri, radnici u proizvodnji...

- Ovom saradnjom između Nacionalne službe za zapošljavanje, lokalnih samouprava i poslodavaca značajno se doprinosi smanjenju stope nezaposlenosti, odnosno zapošljavanju. Želeo bih da pozovem mlade ljude da ostanu u Srbiji i da svu svoju energiju, trud, rad i marljivost upotrebe ovde zato što je našoj zemlji potrebno sve i zato što je potreban svako - kazao je Dragan Sikimić zamenik direktora Nacionalne službe za zapošljavanje.

Na evidenciji vršačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje nalazi se ukupno 11.495 nezaposlenih, od čega je 6.406 sa prebivalištem na teritoriji opštine Vršac, 3.529 sa teritorije opštine Bela Crkva i 1.560 sa teritorije opštine Plandište.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

U Novom Pazaru u ponudi više od 120 radnih mesta

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2015, 13:45

Na Sajmu zapošljavanja u Novom Pazaru sutra će 25 poslodavaca ponuditi više od 120 radnih mesta, rečeno je Radiju Sto plus u mesnoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ)...Portparolka filijale Aida Bojadžić istakla je da se najviše traže radnici u tekstilnoj industriji, proizvodnji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.