Velika poseta Sajmu zapošljavanja u Boru

Izvor: Bor030.net, 05.Apr.2017, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika poseta Sajmu zapošljavanja u Boru

Četrnaesti Sajam zapošljavanja Nacionalne službe za zapošljavanje održan je danas u donjoj galeriji Sportskog centra Bor. Blizu 30 poslodavca ponudilo je veliki broj radnih mesta, uključujući i rad osoba sa invaliditetom.

Najviše interesovanja vladalo je za štandom “Rakita Exploration” DOO >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << Bor koji su tražili diplomirane inženjere rudarstva, geologe, ekonomiste, pravnike i geološke tehničare.

Ipak, na Sajmu su najtraženiji bili radnici sa III i IV stepenom stručne spreme – automehaničari, vozači, konobari, trgovci i drugi.

Na ovogodišnjem Sajmu zapošljavanja je ukupno 29 poslodavaca ponudilo 149 radnih mesta, od kojih 44 osobama sa invaliditetom.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.