U toku je sedmi Job fair na Elektronskom fakultetu (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Mar.2015, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U toku je sedmi Job fair na Elektronskom fakultetu (VIDEO)

Sedmi sajam zapošljavanja koji se održava u holu Elektronskog fakulteta izaziva veliko interesovanje mladih Nišlija, koji mogu i sutra da konkurišu za razne poslove kod 27 poslodavaca.
Više od 35 hiljada Nišlija ne radi. Ipak sedmi Job fair na Elektronskom fakultetu je osmišljen da pomogne pre svega diplomcima i postidplomcima, kao i studentima koji traže posao ili stručnu praksu.
Na sajmu >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << koji je orgnizuje studentska organizacija BEST mladima je i sutra omogućen direktan susret sa kompanijama iz različitih oblasti poslovanja, kao i razni seminari i radionice.
Najviše nezaposlenih u Nišu je sa trećim i četvrtim stepenom stručne spreme. U Nacionalnoj službi za zapošljavanje kažu da su najtraženiji pekari, kuvari i konobari.
Podsetimo, Elektronski fakultet će posle JOB FAIRA, u sredu 4 marta biti domaćin sajma profeisonalne orjentacije koji je namanjen učenicima srednjih škola kako bi se upoznali sa studiskim programima 13 niških fakulteta.

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Otvoren sedmi "Job Fair"

Izvor: JuznaSrbija.info, 02.Mar.2015

Na Elektronskom fakultetu u Nišu danas i sutra održava se sedmi po redu Sajam zapošljavanja-Job Fair..Sajam zapošljavanja i stručnih praksi u Nišu, na jednom mestu okupio je 27 firmi koje potražuju radnike iz mašinske i elektro struke, kao i programere i stručnjake za informacione tehnologije.

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.