Sajam zapošljavanja u Zemunu: u ponudi oko 100 radnih mesta

Izvor: Press, 27.Nov.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u Zemunu: u ponudi oko 100 radnih mesta

Sajam će se održati u Domu vazduhoplovstva (Štrosmajerova 3) od 10 do 15 časova.
Učešće na Sajmu najavio je 21 poslodavac, a biće ponuđeno oko 100 različitih radnih mesta. Traže se: medicinske sestre, negovateljice, socijalni radnici, mašinski i elektro inženjeri, limari, grafički tehničari, poljoprivredni inženjeri i tehničari, komercijalisti, knjigovođe, prevodioci, marketing analitičari, krojači, ugostiteljski radnici, kuvari i barmeni.
Na štandu beogradske filijale nezaposleni će dobiti sve potrebne informacije o uslugama i programima Nacionalne službe za zapošljavanje i stručne savete i pomoć u pisanju radne biografije (CV).
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam zapošljavanja: Zemunci, nudi vam se 100 radnih mesta!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2013

ZEMUN - U Domu vazduhoplovstva u Zemunu u četvretak će biti održan sajam zapošljavanja na kojem će 21 poslodavac ponuditi oko 100 različitih radnih mesta, saopštila je danas Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ)...U ponudi će biti radna mesta za medicinske sestre, negovateljice, socijalne...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.