Sajam zapošljavanja u Zemunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2014, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja u Zemunu

Nacionalna služba za zapošljavanje u saradnji sa opštinom Zemun 11. decembra organizuju Sajam zapošljavanja, na kome će 25 poslodavaca ponuditi oko 180 slobodnih radnih mesta za radnike različitih zanimanja i kvalifikacija.

Priliku na pronađu posao imaće, između ostalih, i lekari specijalisti, medicinske sestre i tehničari, fizioterapeuti, negovateljice, socijalni radnici, inženjeri informatike, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << građevinarstva, mašinstva i saobraćaja. Svi nezaposleni moće će da dobiju potrebne informacije o uslugama i programima Nacionalne službe za zapošljavanje, stručne savete i pomoć u pisanju radne biografije.

Na Sajmu će svoj štand imati i Kancelarija za mlade, koja će promovisati program preduzetništva za mlade.

Sajam će se organizovati u Domu vazduhoplovstva u Zemunu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sajam zapošljavanja u Zemunu 11. decembra

Izvor: GdeInvestirati.com, 04.Dec.2014

BEOGRAD - Sajam zapošljavanja na kojem će 25 polodavaca ponuditi oko 180 slobodnih radnih mesta biće održan 11. decembra u Domu vazduhoplovstva u Zemunu, najavila je Nacionalna služba za zapošljavanje...Kako se navodi u saopštenju, sajam će biti otvoren od 10.00 do 15.00 u prostorijama u Štrosmajerovoj...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.