Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Sep.2015, 16:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zapošljavanja Link2Job, 18. septembra

Sajam zapošljavanja Link2Job biće organizovan 18. septembra od 10.00 do 19.00 u hotelu Crowne Plaza. Svaki posetilac sajma besplatno dobija online kurs engleskog jezika, a oni malo srećniji dobiće i neki od kurseva programiranja, dizajna i poslovnih veština. Besplatni kurs engleskog jezika može da se rezerviše OVDE, a na samom sajmu se potvrđuje rezervacija poklon ... The post Sajam zapošljavanja Link2Job, 18. septembra appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veliki sajam zapošljavanja – u Beogradu, 18. septembra

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Sep.2015, 08:02

BEOGRAD – Svi koji žele konačno da dobiju posao ili da postojeći zamene poslom iz snova moći će to da urade na velikom sajmu zapošljavanja LINK2job (www.link2job.eu), koji će se održati u petak, 18. septembra, od 10 do 19h u hotelu Crowne Plaza u Beogradu..Svaki posetilac sajma besplatno dobija...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.