Prisustvuj velikom događaju i mini sajmu zapošljavanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Mar.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prisustvuj velikom događaju i mini sajmu zapošljavanja

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, po deveti put organizuje projekat „Case Study Show 2015“, koji se održava 13. i 14. marta, na Fakultetu Organizacionih Nauka u Beogradu.

Case Study Show je projekat takmičarskog karaktera koji studentima svih fakulteta pruža priliku da steknu praktična iskustva rešavanjem realnih poslovnih problema kompanija učesnica.

Studenti svih fakulteta mogu da dođu oba dana na Fakultet Organizacionih Nauka gde se će održati >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Company Fair koji pruža mogućnost svim studentima da razgovaraju sa predstavnicima svih kompanija i ostave svoj CV radi mogućnosti poseta kompaniji, razgovor za posao ili dobijanja prakse.

Prvi dan počinje prezentacijom studije slučaja gde takmičari, podeljeni u timove prezentuju svoja rešenja prethodno zadatih studija slučaja od strane zlatnih partnera - Air Serbia,L’Oreal, Mercator, Nestlé, Coca-Cola Hellenic i Devana na srpskom ili engleskom jeziku.

Svoje rešenje prezentuju u prisustvu predstavnika kompanija, medija i ostalih studenata. Najbolje i najinovativnije timove očekuju vredne nagrade.

Uporedo sa Studijom slučaja, studenti će učestvovati na Creative Room, tako da ostvaruju priliku da na kreativan i drugačiji način odgovore na kraći zadati problem iz prakse srebrnih kompanija Erste banka i Telekom, kao i svih zlatnih partnera.

Drugog dana, pored navedenih aktivnosti, studentu će se oprobati u Speed Dating-u, gde za 5 minuta treba da se predstave svim zlatnim, srebrnim i bronzanim partnerima – EY I Delhaize i ostanu zapamćeni po svojoj ideji na unapred definisanu temu.

Sve dodatne informacije možete naći na zvaničnom sajtu estiem.org.rs.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.