Poslodavci ponudili 219 radnih mesta

Izvor: Akter, 17.Sep.2014, 17:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslodavci ponudili 219 radnih mesta

Na današnjem Sajmu zapošljavanja u Zrenjaninu traženi su radnici za poslove u proizvodnji, bravari, električari, knjigovođe, trgovci, vozači, kuvari

Zamenik gradonačelnika Saša Santovac je otvarajući sajam rekao da je od 2005. godine, kada je održan prvi sajam zapošljavanja, na taj način zaposleno 2.790 ljudi.

"Grad Zrenjanin je tu da pomogne, a cilj je da dovedemo strane investitore >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u našu industrijsku zonu i pružimo pomoć domaćim investitorima kako bi zapošljavali nova lica. Kada se broj nezaposlenih smanji na pristojnu cifru znaćemo da smo napravili uspeh u ovom gradu", rekao je Santovac.

Direltorka filijale za zapošljavanje u Zrenjaninu Tatjana Mijatović kazala je da se ukupan broj nezaposlenih u tom gradu smanjuje iz godine u godinu.

Kako je navela, na evidenciji za Srednjobanatski okrug, krajem avgusta bilo je 20.430 nezaposlenih, a od toga je 16.500 onih koji aktivno traže posao, a 3.900 je privremeno sprečeno za rad.

Na prošlogodišnjem sajmu zapošljavanja u Zrenjaninu 22 poslodavca su tražila 161 radnika, a zaposleno je 97.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Zrenjanin: Poslodavci ponudili 219 radnih mesta

Izvor: GdeInvestirati.com, 18.Sep.2014, 10:39

ZRENJANIN - Na jučerašnjem Sajmu zapošljavanja u Zrenjaninu traženi su radnici za poslove u proizvodnji, bravari, električari, knjigovođe, trgovci, vozači, kuvari...Zamenik gradonačelnika Saša Santovac je otvarajući sajam rekao da je od 2005. godine, kada je održan prvi sajam zapošljavanja,...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.