Onlajn sajam zapošljavanja

Izvor: Večernje novosti, 19.Okt.2016, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Onlajn sajam zapošljavanja

Najveći regionalni onlajn događaj posvećen zapošljavanju i obrazovanju "Virtualni dani karijera i znanja 2016" počeo je danas i trajaće do 26. oktobra Najveći regionalni onlajn događaj posvećen zapošljavanju i obrazovanju "Virtualni dani karijera i znanja 2016" počeo je danas i trajaće do 26. oktobra na adresi www.dankarijera.com, saopštio je portal Infostud.Posebna pažnja ove godine biće posvećena onima koji nemaju radnog iskustva, pa će poznati poslodavci >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i obrazovne institucije iz Srbije i regiona, osim oglasa za posao i obuke, ponuditi i veliki broj programa prakse svim zainteresovanim posetiocima, navodi se u saopštenju.Dodaje se da ovu manifestaciju sedam godina tradicionalno organizuju tri najposećenija portala za zapošljavanje u regionu - iz Srbije sajt Poslovi.infostud.com, u saradnji sa Infostudovim obrazovnim sajtom NajStudent.com, portal MojPosao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine.Tokom sajma će biti organizovano i veliko regionalno istraživanje trendova na tržištu rada sa uporednom analizom stanja u sve tri zemlje, dodaje se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Virtualni dani karijera i znanja na BusinessAcademy i ITAcademy

Izvor: DobreVesti.rs, 20.Okt.2016, 09:00

BEOGRAD – Virtualni dani karijera i znanja na BusinessAcademy i ITAcademy, biće održani u subotu, 22 oktobra od 11 časova.. .  . Biće organizovane zanimljive panel diskusije o značaju prakse prilikom zapošljavanja, a imaćete priliku i da se upoznate sa prednostima formalnog i neformalnog...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.