Na Sajmu zapošljavanja 15 poslodavaca traži 110 radnika

Izvor: juGmedia, 25.Maj.2016, 16:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Sajmu zapošljavanja 15 poslodavaca traži 110 radnika

VLADIČIN HAN – Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje iz Vranja  27. maja će organizovati  sajam zapošljavanja u Vladičinom Hanu.

Na Sajmu će učestvovati 15 poslodavaca iz Vladičinog Hana i Surdulice, koji su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko  110   novih radnika. Najviše slobodnih poslova biće ponuđeno licima obućarske, stolarske, elektrotehničke,  metalske i ugostiteljske struke. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia <<

U ponudi su  i radna mesta za lica sa višom i visokom stručnom spremom sa znanjem engleskog ili nekog drugog stranog jezika-bez obzira na zanimanje, kao i za lica sa srednjom stručnom spremom bez obzira na zanimanje, ističe PR služba NSZ.

Posetioci sajma će moći da dobiju sve informacije o aktulenim konkursima i programima i drugim merama zapošljavnaj kao I pomoć za pisanje radne bografije.

Sajam će u 11 časova u Konekšn centru u Vladičinom Hanu otvoriti Darko Janković, direktor vranjske filijale NSZ. Sajam će trahati do 13 časova.

U Vladičinom Hanu je oko 3.500 lica prijavljeno na tržištu rada. Među njima je najviše nekvalifikovanih radnika I to onih koji se najteže dolaze do radnih mesta a u punoj su radnoj snazi – od 35 do 50 godina, jer posodavci uglavnom traže mlađe radnike.

(kraj) lj. p.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.