„Forum naprednih tehnologija“ sutra i prekosutra u Nišu

Izvor: juGmedia, 12.Okt.2015, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Forum naprednih tehnologija“ sutra i prekosutra u Nišu

NIŠ – Na Elektronskom fakultetu u Nišu sutra će biti otvoren prvi „Forum naprednih tehnologija – Potencijali grada Niša“.

Na forumu će biti predstavljeni privredni i naučno-obrazovni potencijali grada u oblasti naprednih tehnologija.

U okviru ove manifestacije biće organizovani stručni paneli, tematska predavanja, sajam zapošljavanja, izložba naučne, tehnološke i industrijske baštine >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u Nišu u oblasti elektrotehnike i računarstva, i niz drugih pratećih aktivnosti.

Najavljeno je učešće 42 kompanije koje posluju u Nišu, 14 naučno-obrazovnih institucija i pet stranih investitora.

Forum će biti otvoren sutra u 10,30 časova, a svi zainteresovani moći će da ga posete i u sredu 14. oktobra.

Organizatori prvog „Foruma naprednih tehnologija“ su grad Niš, niška Regionalna privrednom komorom Niš, Elektronski fakultet, Nacionalna služba za zapošljavanje i Klaster naprednih tehnologija NiCAT.

(Kraj)Mia

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Forum naprednih tehnologija promoviše potencijale Niša

Izvor: juGmedia, 13.Okt.2015, 14:22

NIŠ – Na Elektronskom fakultetu u Nišu danas je otvoren prvi Forum naprednih tehnologija, a u toku današnjeg i sutrašnjeg dana posetiocima će se predstaviti 47 domaćih i stranih firmi i 15 obrazovnih institucija...Na forumu će biti predstavljeni privredni i naučno-obrazovni potencijali grada...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.