Beograđani javite se, šansa za 2.000

Izvor: B92, 16.Apr.2016, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani javite se, šansa za 2.000

Beograd -- Beogradski sajam zapošljavanja i praksi obiće održan u ponedeljak, 18. aprila u Domu omladine.

Tom prilikom 80 firmi ponudiće oko 2.000 radnih mesta, najavila je danas beogradska filijala Nacionalne službe za zapošljavanje.

Manifestacija će trajati od 10 do 16 sati, a u ponudi će biti radna mesta u narazličitijim sektorima. Neke od kompanija koje će se predstaviti su i Vulkan izdavaštvo, Er Srbija etering, Frikom, Hleb i kifle, Deleze Srbija, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Cepter internešnal, Ernst & Jang, Geosonda i Kopaonik, dok će četiri firme ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu - za ukupno 45 nezaposlenih mladih.

Svi koji su u potrazi za poslom imaće priliku da direktno razgovaraju sa poslodavcima, predstave se i predaju svoje radne biografije. Na štandu Nacionalne službe moći će da se dobiju informacije o aktuelnim programima za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena i pomoć u pisanju radne biografije.

Organizatori Beogradskog sajma zapošljavanja i praksi su gradski Sekretarijat za privredu, beogradska filijala NSZ, Privredna komora Beograda i Dom omladine Beograda.
Pogledaj vesti o: Sajam zapošljavanja

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.