Toni Parsons dolazi u Srbiju i družiće se sa čitaocima

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Parsons dolazi u Srbiju i družiće se sa čitaocima

Jedan od najpoznatijih svetskih pisaca Toni Parsons gostovaće na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu. Autor bestselera "Čovek i dečak" ovom prilikom promovisaće roman "Jedan po jedan" iz novog, eksplozivnog kriminalističkog serijala.

Promoviše u Srbiji novi roman (krimi sadržaja): Toni Parsons

 

Svi čitaoci knjiga ovog britanskog novinara i pisca moći će da se druže sa autorom u Beogradu u sredu, 29. oktobra u knjižari Delfi SKC, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od 19 sati.

 

Karlovačku gimnaziju i Novi Sad, Parsons će posetiti u četvrtak, 30. oktobra. U 20.30 u knjižari Delfi u Novom Sadu (Kralja Aleksandra 3) družiće se sa čitaocima i potpisivati knjige.

U Nišu i Požarevcu Toni Parsons će gostovati u petak, 31. oktobra. Potpisivaće knjige u 16 časova u knjižari Delfi u Nišu (Voždova 4), a u 20.30 u Narodnoj biblioteci "Ilija M. Petrović" u Požarevcu (Drinska 2) predstaviće svoje knjige čitaocima.

 

Na Laguninom štandu na Sajmu knjiga u Beogradu, Parsons će svoje knjige potpisivati u subotu, 1. novembra.

 

Toni Parsons u Srbiji promoviše svoj novi roman "Jedan po jedan", uzbudljiv triler pun preokreta o londonskom serijskom ubici koga, zbog izbora žrtava među najbogatijim žiteljima ove metropole, društvene mreže počinju da obožavaju. Putevi će mu se ukrstiti sa detektivom Maksom Vulfom koji započinje bitku ne samo za razrešenje strašnog slučaja već i za sopstveni život.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.