Skromna ponuda na novogodišnjem sajmu knjiga

Izvor: juGmedia, 22.Dec.2014, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skromna ponuda na novogodišnjem sajmu knjiga

VRANJE – U pešačkoj zoni, u centru grada otvoren je tradicionalni novogodišnji Sajam knjiga. Skromna ponuda, ali ipak Vranjanci koriste priliku da kupe neki novi naslov baš pred novogodišnje praznike.

Na štandovima su uglavnom naslovi iz oblasti beletristike, mada se nađe i po koji klasik, rečnici, bajke i slikovnice. Sajamski popust je najavljen ali on se uglavnom odnosi na starija izdanja kao i na slikovnice i bojanke, dok se najtraženiji naslovi >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << prodaju po cenama od 600 do 800 dinara.

Kupaca ima, kažu prodavci da je već prvog dana zabeležena dobra prodaja i da u ovom periodu darivanja, knjiga predstavlja najbolji poklon.

Sajam će biti otvoren do 31. decembra.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga,   Vranje,   Nova godina

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Počeo Novogodišnji sajam knjiga u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 22.Dec.2014

U pešačkoj zoni u centru grada počeo je tradicionalni Novogodišnji sajam knjiga na otvorenom koji će trajati do 31. decembra.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.