Nagrade 59. Sajma knjiga

Izvor: SEEcult.org, 30.Okt.2014, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrade 59. Sajma knjiga

Nagradu za najboljeg izdavača 2014. godine dobio je na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu Zavod za udžbenike, a nagrada za izdavački poduhvat pripala je zajedničkom izdanju novosadske kuće Prometej i RTS-a za ediciju “Srbija 1914-1918”, objavljenu povodom stogodišnjice početka Prvog svetskog rata.

Nagrada za najbolju dečju knjigu pripala je ediciji “Deca čitaju srpsku istoriju”, u izdanju Pčelice iz Čačka.

Specijalno priznanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEcult.org << u 2014. godini dodeljeno je petom kolu edicije “Deset vekova srpske književnosti”, u izdanju Matice srpske iz Novog Sada.

Pod sloganom “Vreme je za knjigu”, 59. Sajam knjiga predstavlja od 26. oktobra do 2. novembra oko 500 izlagača iz dvadesetak zemalja, od kojih je Kina pocasni gost.

Sajt Sajma knjiga je beogradskisajamknjiga.com, a program se nalazi i u Kalendaru Portala za kulturu jugoistočne Evrope SEEcult.org.

(SEEcult.org)

Nastavak na SEEcult.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljene nagrade 59. Sajma knjiga

Izvor: B92, 31.Okt.2014, 11:03

Nagradu za najboljeg izdavača 2014. godine dobio je na 59. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu Zavod za udžbenike, a nagrada za izdavački poduhvat pripala je zajedničkom izdanju novosadske kuće Prometej i RTS-a za ediciju “Srbija 1914-1918”, objavljenu povodom stogodišnjice početka Prvog...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEcult.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEcult.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.