Letu štuke, Miki Solus i Artan Lili na sajmu knjiga u Puli

Izvor: BalkanRock.com, 01.Dec.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letu štuke, Miki Solus i Artan Lili na sajmu knjiga u Puli

Muzička, književna, izdavačka, filmska, dizajnerska i stripovska scena Beograda biće predstavljena u Puli na 21. Sa(n)jam knjige u Istri, koji će se održati od 3. do 13. decembra sa aktuelnom temom “Otok-geto-azil”.

Na ovogodišnjem festivalu Art&Music, koji će održati 4. decembra u sklopu Sajma (u hotelu Pula, od 21h), prvi put u zimskom terminu, uz sarajevski bend Letu štuke, zagrebački Miki Solus i prečanski (otok Ugljan) Lice mista, sviraće >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i popularni beogradski noise-pop sastav Artan Lili.

Velika novost pulskog Sajma jeste saradnja s kultnim Art&Music festivalom koji od svog osnivanja, 1993. godine, uspešno sublimira strip i muziku. Art&Music festival ima izuzetno važno mesto na regionalnoj muzičkoj sceni i u afirmisanju novih autorskih bendova. Tako je 2007. godine titula pobednika pripala odličnom beogradskom bendu Repetitor, a te su godine nastupali i beogradski Tussilago i Sajsi. Goribor je još jedan srpski bend koji je ostavio sjajan utisak na pulsku publiku 2006. godine, tada još i nepoznat srpskoj muzičkoj sceni. Žiri festivala dodelio mu je specijalnu nagradu za originalan pristup rock muzici.
Pogledaj vesti o: Sajam knjiga

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.